Bijna ieder huis heeft wel een draai-kiep raam, daarom is het goed om te kijken naar welk product het beste bij jouw situatie past. Vind je het fijn om in het donker te slapen? Kijk dan naar een verduisterende oplossing voor in de slaapkamer. In de woonkamer is het vaak fijn om het licht te houden, hiervoor kun je kiezen uit een transparante of standaard stof!

Eigenlijk kun je bijna alle raamdecoratie gebruiken in deze situatie. Met behulp van klemsteunen en zijgeleiding kunnen houten jaloezieën, aluminium jaloezieënplissés & dupli’s en vouwgordijnen gemonteerd worden. Het voordeel van de klemsteunen is dat je niet hoeft te boren in de kozijnen. Je klemt de steunen achter het kozijn waaronder het product wordt gemonteerd.
De mini cassette is ook een ideale oplossing door het plak systeem!

Wat is zijgeleiding?
Met zijgeleiding zorg je dat het product netjes op het kozijn blijft zitten. Er loopt een draad vanuit het systeem door het product, die je aan de onderkant vastzet. Op deze manier voorkom je klapperen en kun je het raam op de kiepstand zetten terwijl het product netjes blijft zitten.

 


Jaloezieën
De trend van het moment, jaloezieën! Wil je graag jaloezieën in de woonkamer maar zit hier een draai-kiep raam? Geen probleem! De jaloezieën kunnen met klemsteunen en zijgeleiding worden gemonteerd. Houd er wel rekening mee dat het raam niet te breed dient te zijn, wij raden een maximale breedte van 1 meter aan. Dit komt door de spanning die op de klemsteunen van de zijgeleiding komt te staan.

 

Plissés & dupli’s
Met plissés en dupli’s heb je een eindeloze keuze aan printjes, kleuren en uitstraling. Bij beide producten kun je kiezen voor montage met klemsteunen en zijgeleiding. Wil je een plisse of dupli in de slaapkamer? Kies dan voor een dupli, door de dubbele stof heb je geen gaatjes in de stof waardoor het donkerder is.

 
Vouwgordijnen
Met vouwgordijnen creëer je een warme en huiselijke sfeer. Ook hierbij kan er gekozen worden voor zijgeleiding. Er lopen oogjes aan de achterkant van het product, dit is dus erg netjes afgewerkt!
 

(Duo) rolgordijn met mini cassette
Dit is een ideaal systeem wanneer je niet wilt boren. Doormiddel van een plakstrip op de cassette en geleiders, plak je het systeem op het kozijn. Bij houten kozijnen kan dit product ook met schroeven worden verstevigd. Je kunt bij een rolgordijn kiezen uit een transparante, standaard en verduisterende stof. Ook bij de duo rolgordijnstoffen kun je kiezen uit veel leuke stoffen!

 
Shutters
Shutters zijn ook een mooie oplossing voor draai-kiep ramen. De shutters worden nagelvast aan het kozijn gemonteerd door middel van een kader. Wist je dat je shutters ook mee kunt financieren in de hypotheek? Ideaal dus, zo kun je je huis van mooie producten voorzien!
 
 

Horren
De muggen buiten houden in de zomer? Inzet en inklemhorren zijn ook perfect geschikt voor draaikiepramen!

 

VORIGE

Heb jij al raamdecoratie of zonwering voor jouw Velux ramen?

VOLGENDE

Woontips van INHUIS Plaza - Shutters | INHUIS Plaza