Bron afbeelding: cocoon.be

Na de Woonbeurs in Amsterdam en de eigen huis en interieurbeurs in Utrecht, staat INHUIS Plaza vanaf vanmiddag op de Cocoon beurs in Brussel. Deze woon- en interieurbeurs duurt maar liefst tien(!) dagen en is iedere dag geopend van 11 tot 19 uur.

Op deze beurs staan wij met een grote stand, waar je alle producten van INHUIS kunt zien, voelen en ervaren. Inspiratie en informatie opdoen staat tijdens deze beurs hoog in het vaandel.

Tijdens deze beurs zijn er een aantal speciale dagen. Zo is er op dinsdag 18 november een “ladiesday”, de naam zegt het al: op deze dag heeft iedere vrouw recht op gratis toegang tot de Cocoon Beurs. Volgende week vrijdag 21 november is de beurs zelfs geopend tot 23 uur.

Vanavond opent deze beurs met een ‘Avant-Première’: vanaf 17 uur wordt de beurs groots geopend en zal de beurs tot maar liefst 23 uur geopend zijn.

De toegangskaartjes zijn aan de deur of via de website te verkrijgen voor maar €10 euro.

Heb je nog geen weekendplannen, of heb je zin om er lekker even een dagje tussenuit te gaan? Kom dan onze INHUIS Plaza stand bezoeken op de Cocoon woon- en interieurbeurs in Brussel en geniet van veel mooie producten en leuke beursaanbiedingen. Onze beursaanbiedingen zijn:

-          INHUIS Shutters van €329,- voor €249,- per m2

-          Maar liefst 10% korting op alle houten jaloezieën van INHUIS Plaza

-          5% extra korting op alle INHUIS duo rolgordijnen

 Natuurlijk is onze showroom in Barendrecht ook geopend. Van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

De adresgegevens van de Cocoon woonbeurs zijn:

Brussels Expo
België plein 1
1020 Brussel

(De Cocoon Beurs vindt plaats in de paleizen 5,6 en 9.

De ingang is te bereiken via paleis 5 (via het Atomium) en paleis 9 (via parking C)

We hopen je in Brussel bij onze stand te kunnen begroeten en je te inspireren met een van onze producten.

Fijn weekend!

Het team van INHUIS Plaza


VORIGE

Like, Share & Win € 500,- aan INHUIS shutters! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Excellent Beurs Ahoy!