Krachtig

Bij vroegere, officiële gelegenheden valt op dat diepblauw niet voor iedereen weggelegd was. Van oudsher is het namelijk een dure kleur om te maken, dus alleen royalty’s en hoogwaardigheidsbekleders droegen deze krachtige kleur. Mede daardoor heeft het zogenoemde koningsblauw een chique, stijlvolle uitstraling. Dat zie je ook terug bij het koninklijk huis. Indigo is luxe en straalt klasse uit.

Goed te combineren

Deze intens blauwe kleur vind je ook opvallend vaak terug in de natuur. Viooltjes, blauwe bessen of de schitterende oceaan, diepblauw heeft een authentiek karakter. Een kleur die eruit knalt in combinatie met wit. Neem bijvoorbeeld de prints op Japans porselein of natuurlijk het oer-Hollandse Delfts blauw? Ook houtkleuren passen er erg goed bij en wat dacht je van goudkleuren of koper?

Beheerst, maar stoer

Ook in ons interieur houden we van nachtblauw. Wanneer je bijvoorbeeld wel een neutrale kleur wilt, maar liever niet kiest voor grijs, kun je blauw gebruiken. Blauw is stoer en straalt toch rust en kalmte uit. Je kunt er alle kanten mee op! Zo ook met onze gordijnstof Jeans. Een warme, donkerblauwe kleur, die in ieder interieur past, maar met name geschikt is voor een landelijke inrichting! Maar kijk ook eens bij de gordijnstoffen Blog en Funk. De beheerste blauwe kleur komt hier subtiel in voor.

Wij bieden raamdecoratie aan in de kleur blauw. Als je twijfelt kun je altijd gratis kleurstalen bestellen!

Bron: Vadain.com


VORIGE

Korting op rolgordijnen van INHUIS! | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Het is weer tijd voor het zonnescherm!