Aluminium jaloezieën in de woonkamer

Wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht, komen er veel dingen op je af. Je moet veel zaken regelen, klussen, verhuizen en dan ook nog nieuwe raamdecoratie uitkiezen. Het kiezen van raambekleding is vaak pas bij het laatste stadium van dit proces, maar zeker niet onbelangrijk! Met de juiste raamdecoratie kun je de puntjes op de i zetten en jouw nieuwe interieur helemaal compleet maken. Je kunt uit veel soorten raamdecoratie kiezen voor iedere ruimte in huis. In deze blog vind je alle inspiratie en info over aluminium jaloezieën in de woonkamer. 

Aluminium jaloezieën op maat in de woonkamer

Met aluminium jaloezieën op maat creëer je een moderne en strakke uitstraling. Naast dat het goed past bij moderne en strakke interieurs gaan aluminium jaloezieën ook goed samen met een klassiek of romantisch interieur. Kies bijvoorbeeld  bij een modern interieur voor een donkere tint jaloezie, zoals matzwart en bij een klassiek interieur voor witte jaloezieën.

De jaloezieën van INHUIS zijn er in drie verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm en 50mm. Kies bijvoorbeeld een 16mm jaloezie voor kleine ramen en 50mm voor grotere raampartijen. Het assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een kleur bij die past bij jouw interieur en maak je je raamdecoratie persoonlijk. 

Wist je dat wij ook aluminium jaloezieën hebben met een houtlook? Op deze manier heb je de uitstraling van een houten jaloezie, maar de voordelen van een aluminium jaloezie!

Aluminium jaloezieën met een schuifpui

Veel woonkamers hebben een grote schuifpui of openslaande deuren naar de tuin toe. Het is dan soms lastig om hiervoor mooie en goede raamdecoratie te vinden. Aluminium jaloezieën zijn ook voor deze ramen een goede optie. Doordat de lamellen van een aluminium jaloezie erg dun zijn, heb je een klein pakket waardoor je in veel gevallen nog onder de jaloezie naar buiten kunt lopen wanneer je deze optrekt.  

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

✓ Leuke binnenkijkers bij klanten
✓ Handige tips & inspiratie
✓ Nieuwste acties als eerste in je mailbox

 

Wij sturen je één keer per maand een inspirerende mailing.

En beloofd, je krijgt geen spam.