Inspiratie: aluminium jaloezieën in het kantoor

In je kantoor wil je in alle rust en privacy kunnen werken. Hiervoor zijn aluminium jaloezieën een veel gekozen product binnen ons assortiment met raamdecoratie. Je kunt er goed het licht mee reguleren en ze bieden optimale privacy. Daarnaast hebben ze een moderne en strakke look die past bij de meeste kantoorinterieurs. Van een kleine werkkamer op zolder tot een groot kantoorpand, wij bieden aluminium jaloezieën voor iedere situatie.

Maatwerk aluminium jaloezieën voor kantoren

Aluminium jaloezieën zijn praktisch en stijlvol door de strakke lijnen van de lamellen. Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar in 5 verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Jaloezieën zijn perfect voor brede en hoge ramen, zo kun je een aluminium jaloezie met een lamelbreedte van 50mm tot ruim 3 meter breed bestellen. De jaloezieën worden volledig op maat gemaakt, zodat ze goed passen in jouw kantoor.

INHUIS Plaza levert aluminium jaloezieën ook op de zakelijke markt. Hierbij begeleiden onze productspecialisten je tijdens het hele proces: van begin tot eind en nemen wij al het werk voor je uit handen. Ons professionele meet- en montageteam meet de juiste maten op en monteert de producten vakkundig. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw kantoor? Bekijk hier onze mogelijkheden.

Creëer lichtinval op kantoor

Met aluminium jaloezieën kun je het zonlicht heerlijk naar binnen laten schijnen op kantoor. Hierdoor oogt het kantoor veel meer open. Door de lamellen te kantelen kun je de juiste mate van lichtinval bepalen. Daarnaast kun je meer privacy creëren door de lamellen dicht te kantelen.  Het kantelen van de lamellen kun je heel eenvoudig doen door middel van de tuimelfunctie en een optrekkoord. Bij de kleinere lamellen kun je de lamellen tuimelen met een kunststof tuimelstok.

Stel je aluminium jaloezieën voor je kantoor samen

In een kantoor is het mooi om te kiezen voor een neutrale kleur en een brede lamel. Hierdoor heb je voldoende lichtinval in de ruimte, waardoor je alle informatie met gemak van je scherm af kunt lezen. Je kunt uit meer dan 75 verschillende kleuren en dessins kiezen. Hierdoor zit er altijd wel een kleur tussen die perfect aansluit op de kleuren en stijl van jouw kantoor. Daarnaast kun je ook voor afwerkingsopties kiezen. Hierbij kies je of je de jaloezieën met een ladderband of ladderkoord wilt. Via onze productconfiguratoren op de website kun je de jaloezieën helemaal naar eigen wens samenstellen. Hier bereken je ook gelijk de prijs.

Raamdecoratie als optimale sfeermaker voor kantoor

Naast dat de raamdecoratie op kantoor functioneel moet zijn, is sfeer ook erg belangrijk. Je wilt ervoor zorgen dat de ruimte een fijne plek is waar mensen op een prettige manier kunnen werken. Aluminium jaloezieën hebben een moderne uitstraling, hierdoor oogt je kantoor netjes en chique, wat prettig is als je klanten wilt ontvangen in je kantoor.

Bekijk onze blog raamdecoratie voor kantoor voor meer inspiratie en advies voor geschikte raamdecoratie in het kantoor. Wil je persoonlijk advies over de mogelijkheden voor jouw kantoor? Onze product specialisten helpen je graag! Neem contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.

Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur
Nina Vervat

Nina Vervat

Ik heb een zwak voor Scandinavische en Industriële interieurs | Favoriete raamdecoratie: gordijnen en zwarte jaloezieën | Gefascineerd door binnenkijkers | Passie voor reizen, eten & interieur


Gerelateerde artikelen

ADVIES NODIG?
WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Wij zijn er voor je!
Daarom hebben we al meer dan 1000 tevreden klanten.

Bel +31 (0) 180-555 900 voor onze klantenservice.
Of start de livechat

Als eerste op de hoogte! Ontvang onze maandelijkse e-mail met de laatste acties en leuke inspiratie.

2001 - 2021 | Inhuis Plaza B.V.
Beoordelingen door klanten: 4.7 / 5 | 1669 reviews