Kleur en sfeer
Er is soms een beetje lef bij nodig, maar door het toevoegen van een sprekende kleur geef je direct meer persoonlijkheid en sfeer aan je interieur. Tussen zwart en wit vind je heel veel kleuren, van warm tot koel, die kunnen helpen om de ruimte groter, kleiner, warmer, koeler of sfeervoller te maken.

Kleurrijke details
Als je een rustige basis kiest met witte, grijze of wat meer beige tinten in je meubilair en op de muren, dan kun je met kleurrijke gordijnen, rolgordijnen of plissés net dat beetje gezelligheid in je huis brengen. Ook fijn als je wat impulsiever bent: zo kun je ook nog af en toe iets vervangen voor een totaal andere sfeer!

Kleurrijke meubels
Kies je voor kleurrijke meubels, dan is het juist weer goed om de raambekleding wat rustiger te houden. Door te kiezen voor witte of zwarte raamdecoratie, zoals houten jaloezieën, verleg je het accent naar de kleur in de meubels of op de muur. Zorg dat je één echte eyecatcher hebt!

Licht en donker
Je hoort wel eens dat je geen donkere kleuren moet gebruiken in een kleine ruimte, omdat die dan nog kleiner oogt. Maar wie zegt dat dit niet sfeervol kan zijn? Kleur kan de juiste energie in de kamer brengen. Een donkere kamer kan bijvoorbeeld bijdragen aan goede nachtrust. Er is genoeg inspiratie online te vinden om een goede indruk te krijgen van wat een bepaalde kleur doet in een interieur.

Patronen en designs
De laatste tijd zien we ook steeds meer patronen, designs en prints terugkomen. Hiermee kun je een duidelijke stijl kiezen, zoals klassiek of juist strak en modern.

Uitproberen
Het belangrijkste bij het kiezen voor kleur is het proberen! Vraag onze gratis kleurstalen aan of kom in onze showroom in Barendrecht de kleuren in het echt bekijken. Met onze kleurstalen kun je thuis beter bepalen of de gekozen kleur écht bij de bank of muurverf past. Natuurlijk helpen wij je graag in de zoektocht naar de juiste kleur. Maak een afspraak voor een stijladvies of kom eens langs in onze showroom!

Klik hier voor onze contactgegevens!


VORIGE

Stoere én chique gordijnen

VOLGENDE

Een vleugje romantiek met vouwgordijnen op maat