Zo houd je de zon buiten!

De eerste zonnestralen kondigen de lente aan en de echte liefhebbers grijpen nu al elke kans om hun kop koffie op het balkon of in de tuin te drinken.
Toch is dit ook het moment om alvast na te denken over buitenzonwering. Er is een breed aanbod in buitenzonwering op maat, van screens tot zonneschermen. Wij lichten de meest populaire producten hieronder voor jou toe:

Screens
Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam naar beneden en boven beweegt. Het neemt daardoor geen kostbare ruimte in beslag. Het doek is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en kan dus naadloos aansluiten bij de stijl van jouw woning. Met een screen houd je de binnentemperatuur van de woning aangenaam, maar kun je gewoon nog naar buiten kijken.

Zonneschermen
Een zonnescherm is ideaal voor een tuin of terras. Het scherm brengt niet alleen schaduw op jouw terras of in jouw tuin, maar houdt ook een deel van de warmte uit de woning. Een zonnescherm beschermt ook tegen de straling van de zon. Zonneschermen worden ook wel knikarmschermen genoemd, ze kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Markiezen
Markiezen zijn niet alleen zonwerend, maar vormen ook een decoratieve aanvulling op de uitstraling van jouw woning. Wil je een nostalgische of juist een moderne uitstraling? Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en designs.

Rolluiken
Rolluiken zijn multifunctioneel! Ze hebben een hoge isolatiewaarde, ze zijn zonwerend, verduisterend en kunnen ook voor extra bescherming zorgen. Rolluiken zijn ideaal voor mensen die ’s nachts werken en overdag willen slapen. Ook jouw rolluiken kun je in verschillende kleuren kiezen, zodat ze altijd passen bij de uitstraling van jouw woning.

Wij helpen jou graag met het vinden van het juiste product voor jouw persoonlijke wensen en bestellen uiteraard alles voor jou geheel op maat. In onze showroom van Barendrecht kunnen wij jou de verschillende soorten buitenzonwering demonstreren. Je bent van harte welkom!

Uiteraard kun je ook terecht bij onze showroom in Aartselaar of in Naarden!


VORIGE

Bezoek aan A House of Happiness

VOLGENDE

Onze gordijnen van Vadain & inspiratie voor jouw interieur | INHUIS Plaza