Landelijk of modern wonen
Welke stijl jouw inrichting ook heeft, shutters kunnen geheel in deze stijl voor jou worden gemaakt. De houten lamellen zijn handmatig te bedienen om meer of minder licht in huis te laten. De bediening met tiltstok past perfect in een landelijke of romantische woonstijl. De verborgen bediening, waarbij gebruik wordt gemaakt van een aluminium lat aan de binnenkant van de shutter, past weer beter in een wat strakkere of industriële woonstijl. De lamellen zijn afhankelijk van het type shutter tot in drie verschillende breedtes te bestellen: 63, 89 en 114 millimeter.

De shutters van INHUIS Plaza zijn in twee verschillende houtsoorten te bestellen, waarbij je kunt kiezen uit wel 25 verschillende kleuren. Zo vind je altijd wel een kleur die bij jouw woonstijl past!

Ramen met speciale vormen
Ronde ramen, ramen met een schuine hoek of een prachtige toog: voor elk raam met elke vorm kunnen shutters tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt.

De houten shutters zijn altijd voorzien van geïntegreerde magneten, zodat de shutters altijd goed afsluiten. De diverse kleuren, lamelbreedtes en twee verschillende soorten hout zorgen ervoor dat je de shutters volledig op jouw wensen kunt aanpassen. Shutters zijn vochtbestendig en zijn dus ook geschikt voor de badkamer.

Schuifpuien en draai-kiepramen
Shutters zijn verkrijgbaar met een vouwrailsysteem zodat je ze bij grote ramen en openslaande deuren of schuifpuien ook via de rail geheel naar de zijkant kunt schuiven. Bij draai-kiepramen worden de shutters op het raamkozijn gemonteerd en wordt de klink met een verlengde pen op de shutter geplaatst. Zo kun je het raam vervolgens met shutter en al openen en sluiten.

Meefinancieren in de hypotheek
Shutters worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt en bevestigd in het kozijn van de ramen. Hierdoor is het mogelijk om de shutters mee te nemen in de financiering van jouw huis. Dat biedt voordelen: je kunt de betaling van de shutters over een langere periode verspreiden en bovendien zorgt dit er vaak voor dat jouw huis in waarde toeneemt.

Twijfel je nog of shutters passen in jouw huis? Bij INHUIS Plaza in Barendrecht kun je terecht voor persoonlijk advies. Shutters zijn hier verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: basswood en ashwood. Deze houtsoorten zijn FSC-gecertificeerd, wat inhoudt dat het hout duurzaam geproduceerd is. Je hebt drie jaar garantie op deze producten.

Uiteraard kun je ook terecht bij onze showroom in Aartselaar of in Naarden!


VORIGE

Heb jij al raamdecoratie of zonwering voor jouw Velux ramen?

VOLGENDE

Drie budgettips om je interieur op te frissen