Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kleuren, materialen en stoffen! Hiermee kun je eindeloos combineren, wij helpen jou hier graag bij. Wij vinden het belangrijk om in onze showrooms een zo groot mogelijk aanbod te tonen. Daarom hebben we een hoop nieuwe producten in onze showroom toegevoegd van de nieuwste trends! Ook hebben we weer nieuwe systeemkleuren van onze cassette rolgordijnen en duo rolgordijnen én 2 nieuwe lamelkleuren van onze houten jaloezieen.

Via onze website www.inhuisplaza.nl kun je via onze handige configurators de maten, kleuren etc. invullen en wordt direct de prijs voor jouw product berekend, ideaal! Weet je nog niet zeker welke kleur je wilt? Via de button ‘kleurstaal aanvragen’ kun je maximaal 5 kleurstalen aanvragen. Wanneer je deze voor 16:00uur besteld, heb je deze de volgende werkdag nog in huis. Super handig, zo kun je in je eigen omgeving, de juist lichtinval en je interieur goed bepalen welke kleur voor jou het meest geschikt is.Voordelen van langskomen in onze showroom?

  • Advies van onze ervaren adviseurs
  • Alle producten, kleuren en stoffen in het echt kunnen bekijken
  • Persoonlijk contact
  • Uitleg over gebruik en bediening

Wij begrijpen dat jij het fijn vindt om de producten in het echt te zien, te voelen en advies van onze ervaren adviseurs te krijgen.
Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Wij bieden ook advies aan huis aan. Hierbij kunnen we van de verschillende producten waarin jij interesse hebt, de kleurstalen meenemen. Samen met de adviseur kun je jouw wensen bespreken. Vervolgens worden de definitieve maten genomen en kan de bestelling geplaatst worden!

Een paar keer per jaar zijn wij ook te vinden op beurzen in Nederland en België! Houd onze blogs en website daarom goed in de gaten om te zien op welke beurs wij de volgende keer staan. We tonen hier ook een greep uit ons aanbod en ook niet onbelangrijk... we hebben bij iedere beurs een leuke actie.

Twijfel je nog tussen een aantal producten? Kom eens langs in een van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.


VORIGE

Van showroombezoek tot montage

VOLGENDE

Bezoek aan A House of Happiness