Welke mogelijkheden zijn er?
Tsja, dan heb je zo’n mooie lichtkoepel, maar welk product past hier nu goed bij? Of je hebt net een nieuwe dakkapel geplaatst en je vindt het moeilijk om de laatste puntjes op de i te zetten wat betreft raamdecoratie. Geen zorgen, wij zijn er om jou te helpen!


Lichtkoepels
Lichtkoepels zijn erg mooi in een open ruimte en bieden veel lichtinval! Toch is het ook fijn om op een hete zomerdag de lichtkoepel af te kunnen sluiten.
Hiervoor zijn rolgordijnen of plissés een goede oplossing. Het ideale hiervan is dat ze elektrisch en op zonne-energie (ook nog eens milieuvriendelijk!) bedienbaar zijn. Comfort met één druk op de knop, de afstandsbediening wordt meegeleverd bij deze producten!

Rolluiken voor dakramen
De rolluiken bieden een optimale warmtewering en tegelijkertijd een goede isolatie aan! Daarnaast sluit het rolluik volledig af dus is het donker in de kamer! De rolluiken zijn te leveren in handbediend of elektrisch op netstroom of zonne-energie. Als je op zoek bent naar optimaal comfort en het gemak van een snelle montage, dan raden wij het rolluik op zonne-energie aan. Dit rolluik is draadloos en kan gemakkelijk bediend worden met behulp van een afstandsbediening of zelfs geheel automatisch.

Buitenzonwering
Ideaal bij de Velux buitenzonwering is dat het licht er doorheen komt maar de warmte wordt geblokkeerd. Zo kun je genieten van het daglicht maar toch de warmte buiten houden! VELUX buitenzonweringen zijn gemaakt van duurzaam, vuilafstotend materiaal waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn met een vochtige doek. 
Tip: buitenzonwering is te combineren met een rolgordijn, ideaal om het licht te reguleren en ook nog eens extra voordelig als pakket!

Horren
In de zomer lekker het raam open zetten zonder dat er insecten binnen komen, ideaal! Met de hor van Velux behoud je het uitzicht en blijven die vervelende insecten buiten! De insectenhorren worden op de interieurafwerking gemonteerd en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle VELUX raamdecoratie- en zonweringsproducten. Ze zijn eenvoudig te monteren en eenvoudig te bedienen.

Plisségordijn
De plissés zijn in lichtdoorlatend en verduisterend te bestellen. Erg fijn is dat je de plissé zowel aan de boven als aan de onderkant kunt bedienen. Hierdoor kun je de plissé in iedere positie laten staan die je wenst. Komt net dat zonnetje door het raam maar wil je het niet helemaal afsluiten, geen probleem, de plissé kan in het midden van het raam gezet worden! De plisses zijn zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen.

Rolgordijn
Er zijn veel leuke designs mogelijk bij de rolgordijnen van Velux. De kinderkamer op de schop? De Star wars en Disney collectie biedt uitkomst! Ook dit product is in lichtdoorlatend en verduisterend te verkrijgen, voor ieder wat wils! Het rolgordijn is zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen. Tip: dit product kunt u ook als een combi kopen met een plissé, twee functies in 1!

Vouwgordijn
Door de flexibele positionering van het vouwgordijn kun je deze in iedere stand plaatsen. Het vouwgordijn geeft een warme uitstraling en is in vele kleuren te verkrijgen. Handbediende VELUX vouwgordijnen kunnen eenvoudig gemonteerd worden dankzij het Pick&Click® systeem.

Jaloezieën
Jaloezieën zijn ideaal om het licht te reguleren. Je kunt de stand van de lamellen zelf bepalen zodat je jouw privacy behoudt maar tóch licht binnenkrijgt. De handbediende jaloezieën hebben een stijlvolle bedieningsschuif, die je op jouw eigen bedieningshoogte kunt plaatsen om de lamellen te kunnen kantelen, zelfs als het dakraam open staat!
De jaloezieën zijn zowel handbediend als elektrisch te verkrijgen.


VORIGE

Effectiever vergaderen met de juiste raamdecoratie op kantoor

VOLGENDE

Woontips van INHUIS Plaza - Shutters | INHUIS Plaza