Jouw interieur aanpassen kan met kleine accessoires. Wanneer jouw raamdecoratie toe is aan vervanging, is het ook leuk om te kijken welke sfeer en uitstraling je hierbij wilt creëren. Gordijnen en vouwgordijnen zijn uitermate geschikt om een stoere én chique uitstraling in jouw interieur te creëren. Je kunt hiermee zelf bepalen welke look je wilt overbrengen. Bij een enkele plooi hou je het rustiger dan wanneer je voor een dubbele plooi kies wat weer erg stoer is!

Wat op dit moment trendy is, is de wave plooi. Hiermee krijg je een mooie slag in je gordijn. De wave plooi komt altijd onder de rails te hangen en maakt gebruik van een speciale runner in de rails. Doordat het gordijn direct onder de rails komt te hangen, heeft het gordijn geen hoofdje. Hierdoor schijnt er meer licht langs de bovenkant van het gordijn. Houd hier dus rekening mee wanneer je een waveplooi neemt in de slaapkamer. Hier wil je de ruimte graag zo donker mogelijk kunnen maken. 

Een ringgordijn wordt tegenwoordig niet vaak meer gekozen maar kan ook erg stoer zijn! Je kunt hierbij bepalen welke diameter en kleur ringen je wilt. Hierdoor kun je een perfecte combinatie maken met de gekozen stof. In onze showrooms hebben wij een leuke, stoere lijn van A House of Happiness, byTzum. Dit is een exclusieve collectie die nét even anders is dan normaal.

Ben jij nieuwsgierig geworden? Kom snel een kijkje nemen in één van onze showrooms te Barendrecht, Naarden óf Aartselaar!


VORIGE

Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?

VOLGENDE

INHUIS Plaza woontips - Meer kleur in huis! | INHUIS Plaza