Kleuren bepalen de ruimte!
Wanneer je een interieur met veel donkere meubels hebt, is het erg leuk om met lichte raamdecoratie te werken, hierdoor hou je de ruimte licht en rustig. Je kunt hier bijvoorbeeld voor witte houten jaloezieen kiezen. Hierbij benadruk je met de horizontale lamellen ook nog eens de ruimte, 2 vliegen in 1 klap!
Andersom kun je ook kiezen voor donkere raamdecoratie bij een licht interieur waarbij de raamdecotatie er écht uitspringt! Hierbij is het bijvoorbeeld leuk om voor duo rolgordijnen te kiezen met donkere banen óf aluminium jaloezieen met een donkere lamel.

Maar.. je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een wat gewaagder interieur te gaan met veel vrolijke kleuren. Hierbij kun je zoals op onderstaande foto's kiezen voor gordijnen of vouwgordijnen. Hiermee creeër je een speelse, vrolijke ruimte. Ook met andere raamdecoratieproducten zoals een leuk gekleurd rolgordijn of plisse kun je de ruimte aankleden én hebben we een breed scala aan kleuren en designs!

Patronen en designs
Los van kleuren kun je ook met printjes en patronen werken, hiermee fleur je je interieur op! Je verlegt nét even de aandacht op de raamdecoratie. Het is ook gewaagd en je moet er van houden, maar het is zeker de moeite waard wanneer je dit goed afstemd op de rest van je interieur. Dit is niet alleen leuk in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Je kunt namelijk ook kiezen voor een leuk rolgordijn met design in een verduisterende stof. 

Durf jij het aan en wil je graag advies?
Je kunt natuurlijk langskomen in één van onze showrooms of een foto van jouw interieur op de e-mail of chat toesturen! Op basis hiervan kunnen we ook met je meekijken en jou hierin adviseren.
Wil je graag dat we bij jou thuis langskomen om de situatie te bekijken? Ook dat kan, met een adviesafspraak! We nemen hierbij kleurstalen van de producten mee zodat we direct kunnen kijken wat er bij jouw interieur past!


VORIGE

Last van hooikoorts? Lees hier wat horren kunnen doen!

VOLGENDE

Stoere én chique gordijnen