We zitten op dit moment in eind april en we hebben dit jaar al een aantal mooie lentedagen gehad. Wanneer het zonnetje gaat schijnen, is het natuurlijk ook belangrijk om goed na te denken over de raamdecoratie of zonwering bij jou thuis.
Het is namelijk ideaal om strakjes in de zomer je huis lekker koel te kunnen houden, óf om lekker in de tuin een plekje in de schaduw op te kunnen zoeken!

Om het écht lekker koel in huis te houden, kun je denken en rolluiken of screens. Deze producten worden aan de buitenkant gemonteerd en hiermee wordt de warmte direct geblokkeerd. 


In de tuin is het ideaal om een zonnescherm te hebben hangen. Je kunt het scherm op iedere gewenste stand laten staan zodat je zelf de schaduw kunt bepalen. Daarnaast beschermt een zonnescherm jou ook tegen de felle zonnestralen, erg belangrijk!

We hebben nog tal van andere mooie zonweringen, voor iedere tuin wat wils!
Denk hierbij aan markiezen, uitvalschermen en verandazonwering!

Komende week is de perfectie gelegenheid om je te orienteren op het gebied van buitenzonwering of raamdecoratie. Uiteraard zijn wij jou hierbij graag van dienst. In onze showrooms hebben wij veel producten die we jou kunnen laten zien.
Daarnaast hebben wij een groot aanbod aan kleurstalen zodat het product volledig naar jouw wens samengesteld kan worden!

Zien we jou snel?


VORIGE

Pasen bij INHUIS Plaza

VOLGENDE

Korting op raamdecoratie en zonwering op maat | INHUIS Plaza