Ieder jaar hebben steeds meer mensen last van de pollen in de lucht. Dit heeft alles te maken met de opwarming van de aarde, de grotere CO2-uitstoot en planten die nu veel meer pollen produceren dan voorheen.
Om deze reden is het belangrijk om je goed voor te bereiden op het allergieseizoen!
In de zomer wil je toch lekker je huis kunnen luchten, wanneer je geen of normale horren hebt, komen de pollen hier doorheen...

Wij hebben hier dé ideale oplossing voor! Speciale Poll-Tex gaas!

Poll-Tex® gaas kan geleverd worden op alle rol- en inzethorren van Luxaflex® . Voor elk raam is er wel een juiste hor te vinden, omdat alle Luxaflex® Horren op maat gemaakt worden. Een rolhor voor een dakraam is bijvoorbeeld ideaal voor de slaapkamer. Zo kun je toch ongestoord met het raam open slapen tijdens warme zomernachten. “Het Poll-Tex® gaas is een welkome toevoeging aan ons assortiment,”zegt Lisette van Zelst van Luxaflex Nederland. “Door de ruime keuze aan modellen en profiel kleuren, is het mogelijk dit functionele product ook mooi te laten zijn en helemaal passend te maken bij jouw interieur.” 
Kijk hier voor meer informatie over de horren van Luxaflex®     

Wij bieden verschillende soorten horren aan. Denk hierbij aan rolhorren, voorzethorren, inzethorren of plissehordeuren!

Ook niet onbelangrijk, wij hebben de hele maand mei een leuke actie op de Luxaflex horren, iedere 2e hor voor de helft van de prijs! Waar wacht je nog op?! wink


Vraag naar de voorwaarden, mogelijkheden en prijzen via onze livechat, e-mail, telefoon óf kom langs in één van onze showrooms in Barendrecht, Naarden of Aartselaar.


VORIGE

Onze gordijnen van Vadain & inspiratie voor jouw interieur | INHUIS Plaza

VOLGENDE

Raamdecoratie in kleur, wat doet dit met de ruimte?