Je kunt kiezen tussen Basswood, Abachi en Bamboe. Het verschil tussen deze houtsoorten zit hem vooral in de textuur en de sterkte. Zo kun je de houtsoort kiezen die het meest geschikt is voor jouw interieur. De Basswood jaloezie heeft een strakke lamel, de koof is hierbij ook strak afgewerkt waardoor deze jaloezie perfect geschikt is voor een modern en strak interieur. Bij de houtsoort Abachi is de houtstructuur duidelijk te zien, waardoor deze perfect past in een landelijk, klassiek en stoer interieur, de sierkoof heeft hierbij ook een randje wat de jaloezie een klassieke uitstraling geeft.
Bovendien zijn er verschillende kleuren die naar eigen smaak kunnen worden gekozen. De kleuren wit, antraciet en lichtgrijs zijn erg populair. Deze kleuren passen in bijna elk interieur en zijn tijdloos.

 


Je kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Onderstaand vind je de breedtes met daarbij de mogelijkheden qua houtsoort.

25mm à Bamboe, Basswood (modern) en Abachi (traditional)
50mm
à Basswood (modern) en Abachi (traditional en exclusive)
70mm
à Abachi (traditional)

In onze configuratoren kun je de keuze maken uit de verschillende houtsoorten in stap 2.

Naast de verschillende lamelbreedtes en houtsoort kun je nóg meer combineren met onze houten jaloezieën. Je kunt namelijk bij de 50mm en 70mm kiezen uit een ladderband of een ladderkoord. Je kunt hierbij ook kiezen voor een andere kleur ladderband wat een leuk en speels effect geeft!
Bij de 25mm is alleen een ladderkoord mogelijk.

Twijfel je over de kleur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan van onze lamellen en ladderbanden!
Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms!


VORIGE

Een vleugje romantiek met vouwgordijnen op maat

VOLGENDE

Een kijkje bij.. onze klanten thuis!