Wonderful marmer
Natuursteen is de laatste jaren niet meer weg te denken in moderne woonstijlen. Marmer steekt daar zelfs nog boven uit en het verbaast niet dat deze luxe steensoort nog steeds aan terrein wint. Marmer voert een subtiele boventoon in kleinmeubelen, vloeren en accessoires en wij doen daar nog een schepje bovenop.

1920 vs vandaag
Het is niet de eerste keer dat marmer ons decor tekent. Tijdens het Art deco-tijdperk in 1920 was deze klassieke steen ook al een veelgebruikte om de woning een rijke uitstraling te geven - Audrey Hepburn was er vast dol op. Maar, het verschil is dat we nu creatiever met deze bijzondere steensoort omgaan dan toen. We passen marmer op meer manieren toe en het mooie is dat het niet eens echt marmer hoeft te zijn, dus kunnen we het nu een stuk voordeliger toepassen. Bijvoorbeeld door een behangetje te plakken met een marmerprint, een houten krukje met een detail van marmer naast de bank plaatsen of te serveren op een kaasplank die voor een deel uit marmer bestaat. Zelfs sieraden hebben vaak elegante, marmeren details.

It’s Marble!
Een eyecatcher in onze gordijncollectie Vadain | else is de soepelvallende voile Marble. Op deze stof komt een elegante marmerprint naar voren, die zorgt voor een luxe, elegante uitstraling. De combinatie van textiel met een print van natuursteen valt direct op. Deze gordijnstof in verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen; in het ‘grijswitte’ marmer zoals je die veelal tegenkomt, maar ook in een taupekleur.  Enjoy je marmeren laptop
Dat kan heel gemakkelijk, bijvoorbeeld door je laptopcase een beetje te vermarmeren! Koop een stuk plakfolie met een mooie marmerprint en beplak je laptop of voorzie een oud kastje van een luxe, marmeren laag.  

Wil je meer marmerinspiratie? Neem dan eens een kijkje op het Pinterestbord van Vadain!

Op onze website vind je veel informatie over onze gordijnen. Echter staat hier maar een kleine greep uit ons mooie aanbod gordijnen!
Kom eens langs in 1 van onze showrooms in BarendrechtAartselaar of in Naarden en wij laten jou graag het volledige aanbod zien! 


VORIGE

Woontips van INHUIS Plaza - Zo houd je de zon buiten!

VOLGENDE

Last van hooikoorts? Lees hier wat horren kunnen doen!