A House of Happiness is een van de bekende merken met wie wij graag samenwerken. Tijdens jouw bezoek aan een van onze showrooms kun je kennismaken maken met de scala aan keuzes die wij aanbieden.

Als voorbeeld : Vitrage en inbetween gordijnen zijn echte sfeermakers in de woon- en/of slaapkamer. Vitrages creëren een warme, aangename sfeer. De kleur, de plooi en het dessin maken de vitrage en inbetween gordijnen passend bij jouw eigen interieur. Bij INHUIS Plaza koopt je vitrage van zeer goede kwaliteit tegen een scherpe prijs waarvan je vervolgens jarenlang plezier hebt.

Overgordijnen bepalen juist de uitstraling en sfeer van uw kamer of huis. Overgordijnen kunnen een huis- of slaapkamer opfleuren, of juist neutraliseren. Ze geven warmte en stijl aan uw woning en beschikken over zeer functionele eigenschappen; ze verbeteren de akoestiek van de ruimte en hebben een hoge isolatiewaarde. Een kamer kan totaal transformeren door goed gekozen overgordijnen. Vaak worden overgordijnen gebruikt om binnen kijken in de huiskamer te voorkomen en om het zonlicht buiten te houden.

Na het lezen van dit blog zijn waarschijnlijk je zintuigen naar een nieuw interieur geprikkeld, kom snel langs en laat je adviseren wat het beste bij jouw interieur past!


VORIGE

Drie budgettips om je interieur op te frissen

VOLGENDE

Woontips van INHUIS Plaza - Zo houd je de zon buiten!