Blend® raamdecoratie

Blend® Shutters worden op maat geproduceerd in China. De producten van Blend worden van FSC hout tot een kwalitatief hoogwaardig product omgetoverd. In het productieproces wordt het hout gedroogd, geschuurd en verwerkt tot een shutter. Voor het mooiste resultaat worden er in de fabriek standaard 5 laklagen gebruikt. De laklagen zorgen dat het product makkelijk schoon te houden is. 

De shutters zijn te bestellen in twee houttypes, namelijk Basswood & Ashwood. Je kunt kiezen voor een moderne of klassieke uitvoering. Je stelt je shutters helemaal naar wens samen.

​Voordelen Blend Shutters

  • Geïntegreerde magneten​: de shutters sluiten goed af
  • Kwartiers gezaagd: Er wordt tegen de houtnerf ingezaagd. Op deze manier voorkom je vervorming of kromming
  • Dichte pen en gatverbinding: zorgt voor een betere verlijming en een sterke houtverbinding
  • FSC-gecertificeerd hout
     

De Blend Basswood shutter is leverbaar in 33 standaard kleuren en de Ashwood in 9 standaard kleuren. Wil je de shutters graag in een andere RAL-kleur bestellen? Dat is mogelijk. Je kunt je shutters tegen een meerprijs in een RAL- of NCS kleur laten spuiten.

 

De collectie shutters van Blend® is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een goede investering in jouw huis.

BLEND Shutters
Shutters met een lamelbreedte van 63 mm, 89 mm of 114 mm. De standaard shutters van BLEND zijn leverbaar met panelen tot maximaal 1000 mm breed en 3000 mm hoog.

Bekijk het product

BLEND Shutters Draai-kiepraam
De BLEND shutters voor draai- en kiepramen zijn beschikbaar in alle lamelbreedtes. Shutters voor draairamen en kiepraam zijn de oplossing als je graag het raam opent of kantelt.

Bekijk het product

BLEND Shutters Vouwrailsysteem
Shutters met een vouwrailsysteem kun je eenvoudig naar de zijkanten verschuiven. Ideaal voor brede ramen of bijvoorbeeld een schuifpui.

Bekijk het product

BLEND Shutters Speciale vorm
Shutters zijn geschikt voor ieder type raam. Of het nu een rond raam, puntraam, vierkant of driehoekig raam betreft.

Bekijk het product

BLEND Dakraam Shutters
Met de dakraam shutters van BLEND heb je de mogelijkheid om shutters op elk type dakraam te plaatsen. De tiltstok bevindt zich bij dakraam shutters in het midden van de shutter.

Bekijk het product
BLEND SHUTTERS BEKIJKEN?