Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 50MM | VERANO SAMENSTELLEN

De aluminium jaloezieën 50mm van Verano zijn een populaire maat jaloezie. Aluminium lamellen geven uw huis een stoere en industrieel uitstraling. De 50 mm aluminium lamel past goed bij een stoer interieur en industrieel interieur en zorgt door de brede lamel voor veel licht... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 50mm | Verano OP MAAT

De aluminium jaloezieën 50mm van Verano kunt u samenstellen naar wens door deze bijvoorbeeld te voorzien van een ladderkoord of een ladderband. Een ladderkoord geeft de aluminium jaloezieën van 50mm een stoer karakter. U kunt kiezen aan welke zijde u de Verano 50mm aluminium jaloezieën wilt bedienen. Aan een zijde naar keuze kunt u uw aluminium lamellen bedienen. De 50mm aluminium jaloezieën van Verano zijn standaard te maken tot maximaal 400 cm breed en 400 cm hoog. Als u kiest voor de elektrische optie kunnen de jaloezieën tot maar liefst 5 meter breed en 4 meter hoog gemaakt worden.

Pluspunten en Minpunten

  • Elektrisch tot 5 meter breed leverbaar
  • Effectieve weerkaatsing van zonlicht
  • Bescherming tegen de zon en warmte
  • Tot 4 meter breed leverbaar met handbediening
  • Ruime kleurencollectie
  • Geen minpunten

Aluminium jaloezie 50mm | Verano

De aluminium jaloezieën 50mm van Verano zijn een populaire maat jaloezie. Aluminium lamellen geven uw huis een stoere en industrieel uitstraling. De 50 mm aluminium lamel past goed bij een stoer interieur en industrieel interieur en zorgt door de brede lamel voor veel lichtinval. De Verano 50 mm jaloezie op maat is verkrijgbaar tot maximaal 4 meter breed en 4 meter hoog in maar liefst 11 verschillende kleuren. Van Verano krijgt u 2 jaar garantie op de aluminium jaloezieën.


Gratis kleurstalen van de Verano aluminium jaloezieën 50mm

Omdat de aluminium jaloezieën 50mm van Verano een stoere brede lamel hebben, heeft u minder lamellen nodig op de jaloezie waardoor deze rustiger oogt en dat zorgt ook voor meer licht in de kamer. U kunt de kleur ook eerst in het echt zien voordat u uw bestelling plaatst. Vraag via onze website een gratis kleurstaal aan. Zodat u zeker weer dat de door u gekozen kleur past bij uw interieur. INHUIS Plaza zorgt voor gratis levering aan huis. Geniet dus snel van binnen zonwering op maat! Veel tevreden klanten zijn u al voor gegaan. Door een aantal korte stappen te doorlopen in onze webshop berekent u direct uw scherpe prijs.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 50 mm
Afmetingen bovenbak: 59 x 51 mm
Afmetingen onderlat: 50 x 21 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 400 cm breed en 400 cm hoog
500 cm breed en 400 cm hoog bij elektrische bediening
Minimaal leverbare afmetingen: 53 cm breed en 20 cm hoog
Opties: Staaldraad geleiding
Ladderband of trekkoord
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw Verano aluminium jaloezie van 50mm geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Bediening: Het bedieningssysteem van de 50mm aluminium jaloezie van Verano is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.
Elektrische bediening optioneel