Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 35MM | VERANO SAMENSTELLEN

Het samenstellen van uw 35mm aluminium jaloezieën van Verano

Door de brede kleurencollectie kunt u de 35mm jaloezie op maat volledig zelf samenstellen. De 35mm aluminium jaloezie is leverbaar tot 4000 mm breed en 3400 mm hoog. Met Verano raamdecoratie weet u dat u... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 35mm | Verano OP MAAT

Aluminium jaloezieën van 35 mm van Verano zijn een mooie tussenmaat lamel en zeer geschikt voor zowel kleine als middelgrote ramen. Vindt u 50mm te breed en 25mm te smal? Dan is de 35 mm aluminium lamel perfect voor u. Wij bieden deze aluminium jaloezie op maat aan in veel verschillende kleuren. De aluminium jaloezieën worden compleet op maat gemaakt voor u. Dit houdt in dat u keuze heeft uit diverse kleuren en extra opties zoals bijvoorbeeld zijgeleiding voor uw 35mm aluminium jaloezie van Verano.

Pluspunten en Minpunten

  • Mooie tussenmaat jaloezie als u 25 mm te klein vindt en 50 mm te groot
  • Brede kleurencollectie
  • Zijgeleiding mogelijk
  • 2 jaar garantie
  • Beschermt tegen warmte en zon
  • Geen minpunten

Aluminium jaloezie 35mm | Verano

Het samenstellen van uw 35mm aluminium jaloezieën van Verano

Door de brede kleurencollectie kunt u de 35mm jaloezie op maat volledig zelf samenstellen. De 35mm aluminium jaloezie is leverbaar tot 4000 mm breed en 3400 mm hoog. Met Verano raamdecoratie weet u dat u kwaliteit in huis haalt. U krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de aluminium jaloezieën. De 35 mm aluminium jaloezieën op maat worden standaard geleverd met een ladderkoord.

Mogelijkheden met 35 mm aluminium jaloezieën

De 35 mm aluminium jaloezie wordt bediend middels een trekkoord voor het omhoog en omlaag laten van de jaloezie, en een tuimelkoord om de lamellen open en dicht te kunnen doen. Gaat u de jaloezie monteren op een kiepkantelraam of een openslaande deur, dan kunt u deze nog voorzien van zijgeleiding. U kunt ook kiezen om het openen en dicht draaien van de jaloezieën te doen door middel van een transparante tuimelslang. Wij leveren de 35 mm aluminium jaloezie van Verano op maat.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 35 mm
Afmetingen bovenbak: 38 x 37 mm
Afmetingen onderlat: 34 x 16 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 400 cm breed en 340 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 53 cm breed en 20 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw Verano aluminium jaloezie van 35mm geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Bediening: Het bedieningssysteem van de 35mm aluminium jaloezie van Verano is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.
Eindloos ketting
Mono slingerstang
Opties: Zijgeleiding
Elektrische bediening optioneel