Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 25MM | VERANO SAMENSTELLEN

Uitvoering aluminium jaloezie 25mm

De 25mm aluminium jaloezieën kunt u naar wens samenstellen. U bepaalt zelf de kleur, de bedieningszijde en of u de aluminium jaloezie van Verano wilt voorzien van zijgeleiding. Deze jaloezie kunt u eenvoudig bedienen door middel ... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: -15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 25mm | Verano OP MAAT

De horizontale aluminium jaloezie 25mm van Verano is een populaire maat binnen zonwering. De 25mm aluminium lamel is zeer geschikt voor zowel kleine als grote ramen wat 25mm een ideale maat maakt. De aluminium jaloezie van 25mm is daarnaast ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk en in vrijwel iedere ruimte in huis toepasbaar. De 25mm aluminium jaloezie van Verano is leverbaar tot maximaal 3,2 meter breed en 3 meter hoog.

Voordelen van de Verano 25mm aluminium jaloezie

Met de Verano aluminium jaloezie van 25mm bent u verzekerd van kwaliteit. De 25 mm aluminium jaloezieën zijn erg duurzaam, praktisch en gemakkelijk in onderhoud. De aluminium lamellen 25mm van Verano zorgen voor een mooi lichteffect in huis, waarmee u zelf de inkijk en lichtinval bepaalt die er ook nog eens stijlvol uitziet. U kunt kiezen uit 11 mooie kleuren.

Pluspunten en Minpunten

  • Duurzaam en praktisch
  • Voor alle raamgrootes
  • In 11 mooie kleuren samen te stellen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Geen minpunten

Aluminium jaloezie 25mm | Verano

Uitvoering aluminium jaloezie 25mm

De 25mm aluminium jaloezieën kunt u naar wens samenstellen. U bepaalt zelf de kleur, de bedieningszijde en of u de aluminium jaloezie van Verano wilt voorzien van zijgeleiding. Deze jaloezie kunt u eenvoudig bedienen door middel van een tuimelkoord, tuimelstang of elektrische bediening.

Uw 25mm aluminium jaloezieën van Verano zelf samenstellen

Stel eenvoudig uw Verano aluminium jaloezie van 25mm samen door uw maten in te vullen, te kiezen uit een kleur, bedieningszijde en afwerkopties. U ziet dan direct de prijs voor de 25mm aluminium jaloezie van Verano. U heeft keuze uit onder andere kiezen de kleuren: wit, crème, lichtgrijs, aluminium en zwart. Montage van de Verano aluminium jaloezie 25mm kan zowel in de dag als op de dag. De 25mm aluminium jaloezie van Verano wordt geleverd met montage instructies wat het erg eenvoudig maakt om de 25mm aluminium jaloezie van Verano zelf te monteren.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 25mm
Afmetingen bovenbak: 25 x 25 mm
Afmetingen onderlat: 25 x 12 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 320 cm breed en 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed en 20 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw Verano aluminium jaloezie van 25mm geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Bediening: Het bedieningssysteem van de 25mm aluminium jaloezie van Verano is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:
Eindloos ketting
Mono slingerstang
Opties: Zijgeleiding
Elektrische bediening optioneel