Crazy Summerdeals: 20% korting!

ALUMINIUM JALOEZIE 16MM | VERANO SAMENSTELLEN

De horizontale aluminium jaloezie 16mm van Verano is zeer geschikt voor in smalle en kleine kozijnen. Door de smalle 1 mm lamel oogt de jaloezie ruimtelijk en neemt deze weinig ruimte in. De lichtinval wordt door de smalle 16mm lamellen wat beperkter, hierdoor geniet u van v... Lees meer

/

[[option.title]]

[[option.info]]

  • [[ (option.listimage_style == 1) ? value.title : '' ]] +[[value.charge | number:2]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]
[[value.title]] +[[value.charge | number:2]]

[[option.info]]

[[$select.selected.title]]

[[value.title]]

+[[value.charge | number:2]]

[[option.title]]
[[ chosen_colors[option.id].parent.title ]]

[[ chosen_colors[option.id] ? chosen_colors[option.id].title + ' - ' + chosen_colors[option.id].value : 'MAAK UW KEUZE.' ]]

Dit veld is verplicht Dit is geen geldig getal Bij dit product zijn de afmetingen minimaal [[option.min_value]] cm t/m maximaal [[option.max_value]] cm!

Samenvatting

HOERA! U BENT KLAAR!

:

Of vraag een offerte aan
BESTE PRIJS: Adviesprijs: € Korting: 15%!
Levertijd: 10-15 werkdagen
Garantie: 2 jaar

Aluminium jaloezie 16mm | Verano OP MAAT

Met de Verano aluminium jaloezie van 16mm haalt u kwaliteit en luxe in huis. De extra smalle 16mm lamel is ideaal voor kleine ramen. U heeft keuze uit maar liefst 11 natuurtinten uit het Verano kleurassortiment.

Voordelen 16mm aluminium jaloezieën van Verano

Horizontale aluminium jaloezieën zijn erg duurzaam, praktisch en makkelijk in onderhoud. U kunt ze zelf heel eenvoudig reinigen, hier komt geen wasmachine of stomerij aan te pas. De duurzame aluminium jaloezie van 16mm is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en kunt u altijd laten aansluiten bij uw interieur en persoonlijke woonwensen! Montage van de Verano aluminium jaloezie 16mm is zowel in de dag als op de dag mogelijk.

Pluspunten en Minpunten

  • Geniet van veel privacy
  • Neemt weinig ruimte in
  • In 11 mooie natuurtinten beschikbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam en praktisch
  • Mooi bij kleine ramen en kozijnen
  • Geen minpunten

Aluminium jaloezie 16mm | Verano

De horizontale aluminium jaloezie 16mm van Verano is zeer geschikt voor in smalle en kleine kozijnen. Door de smalle 1 mm lamel oogt de jaloezie ruimtelijk en neemt deze weinig ruimte in. De lichtinval wordt door de smalle 16mm lamellen wat beperkter, hierdoor geniet u van veel privacy. De 16mm aluminium lamellen van Verano zijn te bestellen tot 2,8 meter breed en 2,6 meter hoog.

Smalle 16mm jaloezieën van Verano

De 16mm aluminium jaloezieën kunt u vanzelfsprekend volledig personaliseren. U bepaalt zelf de kleur, de bedieningszijde, en of u wel of niet gebruik wilt maken van zijgeleiding. De Verano aluminium jaloezie van 16mm kunt u eenvoudig bedienen door middel van een koord of stang. Het trekkoord met remmechanisme zorgt voor het optrekken en neerlaten van de Verano jaloezie 16mm tot de gewenste positie. Voor degenen die hoge eisen stellen aan hun comfort is ook elektrische bediening mogelijk.

Uw 16mm aluminium Verano jaloezieën bestellen

Bestel eenvoudig en snel uw horizontale Verano aluminium jaloezie van 16mm online. Kies uw kleur, voer uw raam maten in en bereken direct online uw prijs. Door onze meetinstructie te lezen weet u precies hoe u de juiste maat opmeet.

16 en 25mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 25x25 mm

 

 

onderlat hxd 12x25 mm

35mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 37x38 mm

 

 

onderlat hxd 16x34 mm

50 en 70mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm


Let op: voor 35, 50 en 70 mm lamelbreedte wijkt de totale productdiepte na montage af van bovenstaande waarden. Dit komt door het gebruik van schaarsteunen welke voor zowel wand- als plafondmontage geschikt zijn. Deze steunen lopen ook achter het bovenprofiel en zorgen ervoor dat het product verder naar binnen komt te hangen. Omwille van de stabiliteit zijn er geen beugels beschikbaar voor enkel plafondmontage voor lamelbreedte 35, 50, 70 mm.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

De bovenbak en de onderlat worden in de kleurtint van de lamel geleverd welke hier het dichtst bijpast. Dit geldt voor de gehele collectie welke wij op internet en in de showroom aanbieden.

 

Wat zijn de afmetingen van de bovenbak en onderlat?

50 mm lamelbreedte:

 

 

bovenbak hxd 51x59 mm

 

 

onderlat hxd 21x50 / 21x70 mm

 

De jaloezieën met lamelbreedte 50 en 70 mm zijn uit te rusten met ladderband. Voor 50 mm lamelbreedte geldt een 25 mm brede ladderband, voor 70 mm lamelbreedte een 38 mm brede ladderband.

Voor 16 en 25 mm lamel geldt: tuimelen met tuimelstang en optrekken met koord. Voor 35, 50 en 70 mm lamel geldt: zowel tuimelen als optrekken door middel van het koord.

Grotere of kleinere jaloezieën zijn eventueel mogelijk, maar leveren meestal ook beperkingen op. Een jaloezie buiten de maximale maten kan wel worden geproduceerd maar valt niet meer onder garantie. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Ja, alle onderdelen (dus ook de koorden bijvoorbeeld) worden uitgevoerd in de kleur die het dichtst bij het systeem en de lamelkleur ligt. Dit geldt niet als u voor uitvoering met band kiest. De kleur van de band kan immers afwijken van de kleur van de lamel, afhankelijk van uw keuze.

Onze jaloezieën kunnen worden uitgerust met zijgeleiding waardoor de jaloezieën op het kozijn kunnen worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren en kiep-kantelramen.

Nee, elke jaloezie wordt met een apart systeem bediend.

Meetinstructies

PDF

Montageinstructies

PDF

Technische tekeningen

PDF


Algemene informatie

De breedte van de lamel: 16mm
Afmetingen bovenbak: 25 x 25 mm
Afmetingen onderlat: 25 x 12 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 280 cm breed en 260 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed en 20 cm hoog
Montage: Bij de plaatsing zijn er twee verschillende mogelijkheden. Hierbij is er plaatsing ‘in de dag’ of plaatsing ‘op de dag’. De plaatsing ‘in de dag’ houdt in dat uw aluminium jaloezie 16mm van Verano geplaatst wordt in het kozijn en de plaatsing ‘op de dag’ houdt in dat uw jaloezie op het kozijn wordt geplaatst.
Bediening: Het bedieningssysteem van de aluminium jaloezieën 16mm van Verano is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het tuimelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een kunststof tuimelstang.
Eindloos ketting
Mono slingerstang
Opties: U kunt uw 16mm aluminium jaloezie van Verano voorzien van zijgeleiding. Het voordeel van zijgeleiding is dat u, voor een aantrekkelijke prijs, een staaldraad aan de zijkant van uw jaloezie geplaatst krijgt. Dit staaldraad loopt van boven tot onder, met als doel het voorkomen van klapperen. Dat is ideaal voor plaatsing bij onder andere deuren en draaikiepramen.
Elektrische bediening optioneel
2 of 3 jaloezieën in één bak mogelijk