Aluminium Jaloezieën INHUIS

Aluminium jaloezieën op maat van INHUIS

Aluminium jaloezieën worden helemaal op maat voor jou gemaakt. Je hebt keuze uit verschillende merken. De aluminium jaloezieën zijn in veel verschillende kleuren te bestellen. Zowel mat, glanzend als geborsteld aluminium. Je bestelt ze eenvoudig online via de website. Vul de maten in van je raam en kies je kleur. Je kunt er voor kiezen om zelf te meten en te monteren of je kunt dit laten doen door de specialisten van INHUIS Plaza. Wil je graag nog wat meer advies? Je bent van harte welkom in een van onze showrooms!

Aluminium jaloezieën van INHUIS zijn een mooie maar vooral ook gebruiksvriendelijke oplossing. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lamelbreedtes, namelijk 16 mm, 25 mm en 50 mm. Met de breedtes van je lamellen bepaal je de uitstraling van je raamdecoratie. Ga je bijvoorbeeld voor extra brede lamellen dan krijgt het geheel een stoerdere uitstraling. Maar heb jij een smaller raam en je wilt liever niet dat de raamdecoratie te veel opvalt dan is het mooier om te kiezen voor 16 mm jaloezieën.

De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zoek jouw kleur eenvoudig uit via onze website en vraag eventueel gratis kleurstalen aan!