Zolderkamer

Omdat het op zolder vaak erg warm kan zijn door de zon die naar binnen schijnt, is het fijn om een juiste raambekleding op zolder te hebben. Als raamdecoratie voor in de zolderkamer is het niet altijd even makkelijk om voor een goede raambekleding te kiezen, omdat zolderramen vaak aparte ramen zijn. Toch is het mogelijk om voor een effectieve en mooie raamdecoratie te kiezen.

Rolgordijnen voor in de zolderkamer

Als raamdecoratie in de zolderkamer is een rolgordijn erg geschikt. De meest voorkomende ramen op zolders zijn dakramen. Rolgordijnen zijn erg praktisch en kunnen makkelijk worden gemonteerd op een dakraam. Bij een rolgordijn is er veel keuze uit verschillende kleuren en dessins, waardoor een rolgordijn past bij iedere stijl. Als raamdecoratie voor de zolderkamer is er ook keuze uit een verduisterende stof bij een rolgordijn, dit is geschikt als raamdecoratie voor een slaapkamer op zolder. Hierdoor kan de slaapkamer helemaal donker worden gemaakt.

Plissés en dupligordijnen voor in de zolderkamer

Plissés en dupligordijnen zijn erg mooi en handig als raamdecoratie voor in de zolderkamer, omdat ze zeer geschikt zijn voor bijzondere dakramen. Plissés en dupligordijnen voegen een stijlvol effect toe en hebben een mooie uitstraling. Er is een grote keuze uit kleuren en soorten types stoffen, waardoor het makkelijk te combineren is met de stijl van de zolderkamer. De plissés kunnen worden opgehangen op elke gewenste hoogte, waardoor u zelf de lichtinval kunt bepalen. Ook kan er worden gekozen voor een Day & Night plissé. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld een lichtdoorlatende stof en een verduisterende stof samen worden gecombineerd.

Shutters voor in de zolderkamer

Shutters kunnen in elke raamvorm worden toegepast. Of het nu gaat om ronde ramen, driehoeksramen, togen, kleine vierkante ramen noem het maar op. Shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn daarom ook goed toepasbaar voor de zolderkamer. Zolderkamers bevatten namelijk vaak ramen met speciale vormen, maar voor het toepassen van shutters is dit geen probleem.

Voordelen van raamdecoratie voor de zolderkamer

Bij elke soort raamdecoratie is het mogelijk deze helemaal naar uw voorkeur te laten maken. Welke maat, welke kleur en welk type stof en uitvoering kunt u volledig zelf bepalen. Er zijn veel verschillende soorten kleuren en materialen bij raamdecoraties voor de zolderkamer, waardoor het voor een geheel eigen stijl en een bepaalde sfeer kan zorgen die precies past bij het interieur van de zolderkamer.