Woonkamer

Raamdecoratie voor in de woonkamer is een zeer belangrijk onderdeel. Het kan de woonkamer inrichting bepalen en bepaalt dus een groot deel van de sfeer en uitstraling van uw woonkamer. Elke raamdecoratie heeft zo zijn eigen functie en kunt u volledig aanpassen aan de stijl van uw interieur door middel van de soort raamdecoratie en kleur die u hiervoor kiest.

Gordijnen voor in de woonkamer

Bij de inrichting van uw woonkamer kan er sfeer toegevoegd worden door middel van gordijnen. Er zijn verschillende gordijnen, zoals verduisterende gordijnen, vouwgordijnen, vitrage en inbetween gordijnen en overgordijnen. Gordijnen zorgen voor extra sfeer, warmte en privacy in de woonkamer.

Jaloezieën voor in de woonkamer

Bij raamdecoratie voor de woonkamer horen ook jaloezieën. Houten, kunststof en aluminium jaloezieën. Elk materiaal heeft zo zijn eigen effect. Houten jaloezieën zorgen voor een moderne, maar tegelijkertijd ook een warme uitstraling van de woonkamer inrichting. Aluminium en kunststof jaloezieën kunnen voor een strakke uitstraling zorgen. De lichtinval kan worden bepaald door het kantelen van de lamellen.

Shutters voor in de woonkamer

Bij shutters kunt u, net zoals bij jaloezieën, zelf bepalen hoeveel licht u naar binnen laat door middel van het kantelen van de lamellen. Shutters zijn erg effectief als raamdecoratie voor in de woonkamer, omdat het bij vrijwel elke interieurstijl past. Dit komt doordat shutters volledig samen te stellen zijn naar uw wens. Shutters zorgen voor een complete woonkamer inrichting, waarbij u lichtinvallen en privacy zelf kan creëren. Shutters kunt u gebruiken als binnen zonwering en geven een sfeervolle uitstraling. Het is een erg mooie raamdecoratie voor in de woonkamer en bieden veel privacy met tegelijkertijd een luxe, robuuste uitstraling.

Plissés voor in de woonkamer

Als raamdecoratie voor in de woonkamer zijn plissés erg geschikt. Het voegt een stijlvol effect aan de woonkamer toe en is geschikt voor iedere raamvorm. Doordat u kunt kiezen uit veel verschillende soorten types stoffen, kunt u een geheel eigen stijl creëren die passend is bij de inrichting van uw woonkamer. De plissés kunnen worden opgehangen op elke gewenste hoogte, waardoor u zelf de lichtinval kunt bepalen.

Rolgordijnen voor in de woonkamer

Bij rolgordijnen is er keuze uit transparante rolgordijnen, niet verduisterende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en duo rolgordijnen. Rolgordijnen zijn de meest populaire type raamdecoratie in Nederland en hebben de nuttige functie om het licht buiten te houden en voor privacy. Het zorgt voor een gezellige sfeer die aan te passen is naar het interieur van de woonkamer. Rolgordijnen zijn erg stijlvol en voegen een knusse uitstraling toe als woonkamer raamdecoratie.

Voordelen raamdecoratie woonkamer

Bij elke soort raamdecoratie is het mogelijk deze helemaal naar uw voorkeur te laten maken. Welke maat, welke kleur en welk type kunt u volledig zelf bepalen. Er zijn veel verschillende soorten kleuren en materialen bij raamdecoraties voor de woonkamer, waardoor het voor een geheel eigen stijl en een bepaalde sfeer kan zorgen die precies past bij het interieur van de woonkamer.