Crazy Summerdeals: 20% korting!

Werkkamer

Een eigen werkplek in huis is erg prettig. Een plek waar u rustig uw werk kan doen en niet lastig gevallen kan worden door drukte om u heen. Het is dan ook niet fijn als u in de werkkamer wordt gestoord door hinderlijke lichtinval, waardoor u uw computerbeeldscherm moeilijk af kan lezen.

Verticale jaloezieën voor in de werkkamer

Om lichtinval te voorkomen is een verticale jaloezie een geschikte raamdecoratie voor in de werkkamer. Verticale jaloezieën geven een neutrale, warme uitstraling. De lichtinval kan zelf worden bepaald door het kantelen van de lamellen, waardoor u geen last heeft van lichtinval.

Duo rolgordijn voor in de werkkamer

Als raamdecoratie in de werkkamer is een duo rolgordijn een handig product. Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die u langs elkaar kunt bewegen. Zo kan de lichtinval en de inkijk makkelijk zelf bepaald worden. Een duo rolgordijn is erg makkelijk in gebruik en voegt een moderne uitstraling toe aan de werkkamer.

Shutters voor in de werkkamer

Bij shutters kunt u, net zoals bij jaloezieën, zelf bepalen hoeveel licht u naar binnen laat in uw werkkamer door middel van het kantelen van de lamellen. Shutters zijn erg effectief als raamdecoratie voor in de werkkamer, omdat de lichtinval eenvoudig en handmatig zelf kan worden bepaald. Shutters zorgen voor een luxe, sfeervolle en zakelijke uitstraling.

Voordelen raamdecoratie voor in de werkkamer

Als er thuis gewerkt moet worden is het niet fijn als u wordt verhinderd door lichtinval, waardoor u uw computerbeeldscherm moeilijk af kan lezen. Met raamdecoratie is dat geen probleem. De lichtinval wordt gestopt en voegt een warme en prettige sfeer toe in de werkkamer, waardoor u in een comfortabele en moderne werkomgeving praktisch kunt werken.