Vochtbestendigheid

Voor ruimtes waar veel vocht en vuil voorkomt, zoals in de keuken of in de badkamer, is het belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste raamdecoratie. Er zijn bepaalde materialen die niet vochtbestendig zijn, zoals bijvoorbeeld stoffen gordijnen of stoffen jaloezieën. Als deze toch worden gebruikt in een vochtige ruimte, zal de raamdecoratie niet lang meegaan.

Jaloezieën

Als raamdecoratie voor in vochtige ruimtes zijn aluminium jaloezieën een uitstekende keuze. Echter moet de ruimte wel goed geventileerd zijn. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken. Aluminium jaloezieën voegen een moderne, luxe en warme uitstraling toe, waar u lang plezier van kunt hebben. Bij een kunststof jaloezie zit u ook altijd goed. Deze zijn net als aluminium jaloezieën eenvoudig om schoon te maken. Kunststof jaloezieën en aluminium jaloezieën zijn allebei horizontaal en verticaal verkrijgbaar.  

Shutters

Shutters zijn vochtbestendig en creëren een moderne, robuuste sfeer in uw woning. U kunt bij shutters zelf de hoeveelheid lichtinval bepalen door de shutters eenvoudig te bedienen. Ook kunt u de privacy bepalen door middel van het kantelen van de lamellen, dit is erg handig in de badkamer. Shutters zijn volledig samen te stellen naar uw wens. Doordat het hout zodanig is bewerkt, zijn ze vochtbestendig en kan er lang plezier van worden gemaakt. Bovendien blijven ze van mooie kwaliteit als deze worden opgehangen in de badkamer of in de keuken.

Voordelen

De voordelen van een vochtbestendige raamdecoratie, is dat het een erg mooie uitstraling heeft en dat er optimaal kan worden genoten van privacy. In een badkamer is dit vaak een hoog gestelde eis. Ook is het natuurlijk mooi meegenomen als een product makkelijk schoon te maken is. Dit is bij de shutters en de jaloezieën het geval. De maten, kleuren en uitvoering kan zelf worden bepaald. Zo kan het product volledig naar uw smaak en stijl worden geleverd.