Stijlvol wonen

Mensen die op zoek zijn naar een mix van origineel, luxe, modern en klassiek komen uit bij stijlvol wonen. Waar u ook woont, een penthouse, een rijtjeshuis of een appartement, een stijlvol interieur is altijd mogelijk. Het is belangrijk om ruimtes er warm, functioneel, stijlvol en plezierig uit te laten zien. Dit maakt uw interieurstijl helemaal af.

Gordijnen

Gordijnen maken een stijlvol interieur helemaal compleet. Gordijnen zijn makkelijk te combineren bij stijlvol wonen, omdat er verschillende types stof, voeringen en kleuren zijn. Gordijnen kunnen ook worden gecombineerd met vouwgordijnen, plissés, dupligordijnen of transparante rolgordijnen met een mooie onderlat.

Houten jaloezieën

Bij stijlvol wonen passen houten jaloezieën erg goed. Houten jaloezieën geven een warme en sfeervolle uitstraling. Bij houten jaloezieën is er keuze uit een ladderkoord of ladderband. Een koord geeft een wat simpelere uitstraling en een ladderband geeft een wat warmere uitstraling. Een bijkomend voordeel hierbij is dat er geen licht meer door de ponsgaatjes in de lamellen komt. Een ladderband is een 25 mm brede decoratieve stof die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. De 50mm houten jaloezieën van INHUIS Plaza zijn leverbaar in 3 houtsoorten: Basswood, Abachi en Abachi Exclusive. De houtsoort die het beste bij stijlvol wonen past, is Basswood. Deze houtsoort heeft de meest moderne uitstraling. Bovendien zijn de 25mm houten jaloezieën van INHUIS verkrijgbaar in 2 houtsoorten: Abachi traditional en Bamboe. Bamboe is een ecologische houtsoort, waardoor deze jaloezie zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw interieur. De Abachi houtsoort is een meer traditionele collectie.

Voordelen

Bij stijlvol wonen komen alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken aan bod. Raamdecoratie is hier dus ook een belangrijk onderdeel van. Omdat een warme sfeer altijd erg prettig is en gordijnen en houten jaloezieën deze sfeer uitstralen, zijn dit goed passende raamdecoraties bij stijlvol wonen.