Romantisch wonen

Bij romantisch wonen heeft ieder een eigen idee. Het is volledig naar uw eigen smaak te creëren. Bij romantisch wonen wordt er wel vaak gedacht aan natuurlijke materialen zoals hout, linnen en katoen, maar ook aan zachte materialen zoals kant.

Gordijnen

Bij romantisch wonen zijn gordijnen eigenlijk onmisbaar. Wij bieden gordijnen van Verano, Inside en Vadain. Gordijnen zorgen voor een rustige, warme en romantische sfeer. Dit past dus erg goed thuis bij romantisch wonen. De gordijnen zijn in veel verschillende kleuren en dessins leverbaar, bijvoorbeeld natuurlijke tinten, pastel kleuren of een witte transparante stof. Mooie gordijnen tot aan de grond geven een super romantische uitstraling in uw ruimte. Om het nog romantischer te maken, kan er worden gekozen voor een embrasse. Deze kunt u bevestigen aan uw kozijn of wand met behulp van een haak. Bij het openen van het gordijn wikkelt u het gordijn eromheen, zodat het gordijn prachtig en nonchalant naar beneden hangt.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën in houtkleur of juist een witte of naturel tint, kunnen eigenlijk niet missen bij een romantisch interieur. De 50 mm houten jaloezieën van INHUIS zijn verkrijgbaar in 3 houtsoorten: Basswood, Abachi en Abachi Exclusive. De houtsoort die het beste bij een stijlvol interieur past, is Basswood. Deze wordt namelijk omschreven als de moderne collectie. De 25 mm houten jaloezieën van INHUIS zijn verkrijgbaar in 2 houtsoorten: Abachi traditional en Bamboe. De bamboe jaloezie zorgt voor een natuurlijke uitstraling, omdat het een ecologische houtsoort is. De Abachi jaloezie is weer een traditionele collectie.

Plissés

Met de juiste plissé kunt u een warme en romantische sfeer creëren in uw huis. Zo kan er ook worden gekozen voor een Day & Night systeem. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld een lichtdoorlatende stof en een verduisterende stof samen kan worden gecombineerd. Er zijn veel verschillende stoffen die erg goed passen bij romantisch wonen, waardoor de romantische en warme sfeer mooi naar voren komt.

Voordelen

Bij romantisch wonen is raamdecoratie een belangrijk onderdeel. Dit maakt de stijl af en laat de romantische sfeer extra naar voren komen. Als voordeel brengt dit met zich mee dat de romantische sfeer een mooi geheel wordt met een warme en romantische uitstraling, door middel van een bijpassende raamdecoratie. Wij beschikken over een groot aanbod aan transparante stoffen, die perfect passen bij romantisch wonen.