Raamdecoratie in de keuken

Vet en vuil vormen geen probleem als het op raamdecoratie voor in de keuken aankomt. Voor keukenramen zijn er praktische oplossingen, die zeker niet minder sfeervol zijn. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat de keuken door middel van raamdecoratie echt compleet wordt.

Aluminium jaloezieën in de keuken

Als raamdecoratie in de keuken zijn horizontale jaloezieën erg geschikt. Aluminium jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken, bestand tegen vet en vuil en vochtbestendig. Dit zorgt ervoor dat het ideaal is om te gebruiken als raamdecoratie in de keuken. Aluminium jaloezieën zijn aan te passen aan jouw stijl. De aluminium jaloezieën zijn namelijk in meer dan 250 kleuren te bestellen en in meerdere lamelbreedtes. Je kunt daarnaast kiezen voor een afwerking met ladderband of ladderkoord.

›› Meer inspiratie voor aluminium jaloezieën in de keuken

 

Houten jaloezieën in de keuken

Ook zijn houten jaloezieën erg geschikt als raamdecoratie voor in de keuken. Houten jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen vet en vuil en vochtbestendig. Houten jaloezieën zorgen voor een unieke sfeer en het natuurlijke materiaal geeft de keuken een trendy en warme uitstraling. De houten jaloezieën zijn in diverse lamelbreedtes te bestellen en diverse types hout. Kies jij voor 25 mm, 50 mm of 70 mm? Daarnaast kun je keizen voor ladderband of ladderkoord in eenzelfde kleur of een afwijkende kleur. 

›› Meer inspiratie voor houten jaloezieën in de keuken

 

Shutters in de keuken

Shutters zijn als raamdecoratie voor in de keuken ook een optie. De lichtinval kun je bij shutters, net als bij jaloezieën, volledig zelf bepalen door middel van het kantelen van de lamellen. Shutters geven een sfeervolle en luxe uitstraling. Kies jij voor de lamelbreedtes 63 mm, 89 mm of 114 mm? Kies je voor een romantische tiltstok of een verborgen tiltstok? Je stelt je shutters helemaal naar wens samen in onze configurator. 

›› Meer inspiratie voor shutters in de keuken

 

Vouwgordijnen in de keuken

Vouwgordijnen kunnen in de keuken worden gehangen. Let er wel op dat de keuken een vettige ruimte is. Het is dan ook belangrijk om de vouwgordijnen periodiek te (laten) reinigen. Vouwgordijnen zijn in meer dan 200 verschillende stoffen te bestellen. Je hebt dus een enorme keuze waardoor het vouwgordijn altijd matcht bij de kleuren van je keuken. Kies jij voor een stoere look met baleinen aan de voorzijde of voor een rustigere look met baleinen aan de achterzijde van het vouwgordijn?

 

Voordelen raamdecoratie voor in de keuken

Doordat er veel vet, vuil en bacteriën in de keuken te vinden zijn, worden er andere eisen gesteld als het neerkomt op raamdecoratie voor in de keuken. De raamdecoratie moet vochtbestendig en vuilafstotend zijn. Om toch zelf de lichtinval en sfeer te kunnen bepalen bij de raamdecoratie voor in de keuken, zijn jaloezieën en shutters erg goed geschikt. Deze zijn zeer bestand tegen vet, vuil en bacteriën. Zo kun je u een sfeervolle uitstraling creëren, zonder dat je veel moeite hoeft te doen om de raamdecoratie te reinigen.