Puur wonen

Puur wonen is geïnspireerd op natuurlijke en ruwe producten zoals hout, wol en linnen. Hiermee creëert u natuurlijke tinten en een warme sfeer in uw huis. 

Houten jaloezieën

Als u een puur interieur heeft of wilt, is een houten jaloezie eigenlijk een onmisbare raamdecoratie. Door de natuurlijke uitstraling dankzij het hout en structuur van de jaloezieën passen houten jaloezieën eigenlijk wel bij elk interieur, maar bij een puur interieur hoort het echt thuis. Er is keuze uit verschillende houtsoorten en tinten. 

Rolgordijnen

Ook de rolgordijnen zijn er in veel verschillende natureltinten, zandkleuren en taupekleuren die volledig passen in de interieurstijl puur wonen. De houten onderlat die bij het rolgordijn kan worden toegepast zorgt voor een typische sfeer bij deze woningstijl. 

Shutters

Bij puur wonen denkt u eigenlijk gelijk aan shutters. Shutters passen erg goed bij een puur interieur, omdat het een hout product is. Dit zorgt voor een natuurlijke, luxe en warme uitstraling. Wij bieden shutters van Blend Window Fashion. Het hout dat wordt gebruikt voor de shutters is van hoogwaardige kwaliteit en komt van vaste plantages die zich veel bezig houden met duurzaamheid. Verder wordt er ook veel aandacht besteed aan het droogproces van het hout. Dit wordt precies aangepast aan het klimaat, om te voorkomen dat het hout zwelt of krimpt. Hierdoor blijven uw shutters extra lang mooi. 

Plissés en dupligordijnen

Bij puur wonen denkt u aan veel natureltinten. Daarom zijn de plissés en dupligordijnen ook een goede keuze als het gaat om puur wonen. Deze zijn ook in veel verschillende types stoffen en veel verschillende natureltinten en warme kleuren beschikbaar, waardoor ze dus ook erg goed passen in deze woonstijl.

Voordelen

Puur wonen brengt meerdere voordelen met zich mee. Het zijn allemaal natuurlijke producten, wat voor een mooiere en warme uitstraling zorgt. Onze raamdecoraties hebben ook een isolerende werking. Op die manier blijft uw huis in de zomer lekker koel en in de winter lekker warm. Omdat de genoemde raamdecoraties in veel natureltinten en warme kleuren verkrijgbaar zijn, is het makkelijk deze te combineren met een puur interieur.