Kleurrijk wonen

Met op maat gemaakte raamdecoratie wordt kleurrijk wonen een stuk leuker en makkelijker. Raamdecoratie is in veel verschillende kleuren en types stoffen beschikbaar. Elke kleur heeft een ander effect op uw interieur, maar toch geeft kleur een huis energie. U kunt kiezen voor koude kleuren die zorgen voor een frisse uitstraling of juist warme kleuren, die zorgen voor een gezellige, warme uitstraling.

Rolgordijnen en duo rolgordijnen

Bij INHUIS bieden wij een groot aanbod aan kleuren voor rolgordijnen en duo rolgordijnen. Bij rolgordijnen is er keuze uit een standaard stof, verduisterende stof of transparante stof. Een standaard stof is eigenlijk in bijna alle kleuren beschikbaar. Rolgordijnen passen dus perfect bij kleurrijk wonen. Bij duo rolgordijnen kunt u zelf de lichtinval bepalen door middel van de banen. Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die u langs elkaar kunt bewegen. Doordat de duo rolgordijnen ook in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn, is dit een uitstekende raamdecoratie die prima past bij kleurrijk wonen.

Plissés

Als het gaat om kleurrijk wonen, is een plisségordijn een uitstekende keuze. Ook deze raamdecoratie is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen uit een standaard bediening, een top-down uitvoering of een Day & Night uitvoering. Bij een day & night uitvoering is de raamdecoratie tweedelig en kan er worden gekozen voor een plissé die zowel lichtdoorlatend als verduisterend is.

Gordijnen

Ook bij de gordijnen is er een grote keuze uit verschillende kleuren. Er is hierdoor altijd wel een gordijn dat past bij kleurrijk wonen. Bij INHUIS bieden wij diverse gordijnen aan, namelijk vitrage en inbetween gordijnen, overgordijnen, verduisterende gordijnen en vouwgordijnen. Er kan worden gekozen voor een embrasse. Deze bevestigt u met behulp van een haak aan uw kozijn of wand. Als u dan het gordijn opent, wikkelt u het gordijn eromheen, zodat het gordijn prachtig en nonchalant hangt.

Voordelen

Kleurrijk wonen geeft een huis energie en de bewoners een positief gevoel. Met op maat gemaakte raamdecoratie voegt u makkelijk kleur toe aan uw interieur. Doordat wij een grote keuze hebben uit veel verschillende (felle) kleuren, passen de raamdecoraties die wij van INHUIS bieden, erg goed bij kleurrijk wonen.