Industrieel wonen

Bij industrieel wonen denken sommigen vaak aan koud en kil, maar niets is minder waar. Een industrieel interieur is modern en heeft wat rauwe randjes, maar toch straalt het een warme en gezellige sfeer uit. Deze woonstijl is te herkennen aan authentieke accenten, robuuste vormen en ruwe materialen.

Jaloezieën

Bij industrieel wonen zijn jaloezieën een uitstekende keuze. Bij houten jaloezieën kunt u ervoor kiezen om voor een retro uitvoering te gaan. Deze bestaat uit een messing afwerking of een metalen afwerking. Met een extra brede lamel zorgt het ervoor dat de jaloezie uw interieur een echt industrieel karakter geeft. 

Rolgordijnen

Bij industrieel wonen past een rolgordijn ook erg goed. Vooral met een houten of aluminium onderlat zijn deze twee raamdecoraties erg goed te combineren met een industriële stijl. Natuurlijk is het ook mogelijk om een rolgordijn is een stofkleur te nemen die goed bij deze stijl past. Zo maakt u uw industriële interieur compleet en straalt het toch een warme en gezellige sfeer uit.

Vouwgordijnen

Ook zijn vouwgordijnen een goede keuze bij een industrieel interieur. Met een keuze uit grove stoffen, stoere dessins en motieven past een vouwgordijn bij industrieel wonen en laat het de stijl nog meer naar voren komen.

Voordelen

Als u van een stoer interieur houdt met vintage en industriële elementen, is industrieel wonen een perfecte interieur stijl. Bij INHUIS Plaza hebben wij raamdecoratie die goed past bij een industriële stijl. Zo kunt u kiezen voor een vouwgordijn of rolgordijn. Dit brengt een wat zachtere uitstraling met zich mee, maar toch past dit erg goed met de juiste kleur en stof. De jaloezieën met een retro afwerking passen perfect bij industrieel wonen. Doordat u geheel zelf uw raamdecoratie helemaal naar uw wens kunt laten maken, is het gemakkelijk passend te maken.