Elektrische bediening

Met elektrische bediening bent u voorzien van extra wooncomfort en kunt u de lichtinval in huis effectiever regelen. Voortaan kunt u met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Bovendien is raamdecoratie soms moeilijk te bereiken, zoals hoge ramen of plafondramen. Met elektrische bediening wordt dit een stuk makkelijker gemaakt.

Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen worden gelijkmatig opgerold en hebben daardoor een langere levensduur, waardoor u er langer plezier van kunt hebben. De rolgordijnen met elektrische bediening worden standaard voorzien van een Somfy LS 40 motor. Deze motor werkt op 230 volt en sluit u eenvoudig aan. U bedient het rolgordijn vervolgens door middel van een wandschakelaar. Wanneer u de rolgordijnen wilt bedienen door middel van een afstandsbediening dan kiest u tevens voor een Somfy Altus 40 RTS motor. Ook deze motor werkt op 230 volt en sluit u eenvoudig aan.

Wooncomfort

Elektrische bediening maakt het mogelijk om het leefklimaat in huis beter te beheersen. Een zon- en temperatuursensor voorkomt bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt, omdat uw raamdecoratie sluit als de temperatuur boven een vooraf bepaalde waarde komt. Zo maakt u optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van uw raamdecoratie. In principe is raamdecoratie met elektrische bediening in bijna alle opzichten mogelijk. U kunt hierbij denken aan houten jaloezieën en aluminium jaloezieën, vouwgordijnen en rolgordijnen, maar natuurlijk ook aan buitenzonwering.

Voordelen

Een van de gemakken van elektrische bediening is dat u uw raamdecoratie op afstand kunt bedienen. Gewoon vanaf de bank. Of nog gemakkelijker: vanuit uw bed. Dat is nog eens relaxt wakker worden! Met één druk op de knop gaat uw raamdecoratie omhoog of omlaag. Met de afstandsbediening in uw hand regelt u zo een perfect binnenklimaat en een prettige sfeer in huis.