Design wonen

Natuurlijke kleuren en luxe materialen met perfecte afwerking staan centraal bij design wonen en daar hoort passende raamdecoratie bij. Bij INHUIS bieden wij verschillende soorten raamdecoratie die erg goed passen bij deze stijl. Natuurlijk kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen, zodat u ervoor kan zorgen dat de raamdecoratie volledig bij u en uw interieur past.

Rolgordijn

Bij design wonen is een rolgordijn in een natuurlijke kleur een erg mooi raamdecoratie, die goed past bij deze interieur stijl. U kunt er ook voor kiezen om een rolgordijn samen te stellen met een aluminium onderlat. Dit heeft als effect dat de interieurstijl nog wat meer wordt benadrukt.

Duo rolgordijn

Bij een duo rolgordijn profiteert u van raamdecoratie met een verduisterend en lichtdoorlatend effect, dit rolgordijn bestaat namelijk uit twee stoflagen die langs elkaar heen bewogen kunnen worden. Zo kiest u zelf het moment uit voor verduistering of juist veel licht. Duo rolgordijnen zijn erg stijlvol en zorgen voor een gezellige sfeer.

Shutters

Bij design wonen zijn shutters een passende raamdecoratie. Shutters passen erg goed bij een design interieur, omdat het een hout product is met een moderne afwerking. Dit zorgt voor een natuurlijke, luxe en warme uitstraling. Bij INHUIS Plaza bieden wij shutters aan van Blend Window Fashion.

Verticale jaloezieën

U kunt ook kiezen voor verticale jaloezieën. Bij INHUIS Plaza bieden wij verticale jaloezieën aan van Luxaflex. Er is keuze uit aluminium, kunststof en stoffen jaloezieën. Als u voor een verticale aluminium jaloezie kiest in een natuurlijke kleur, heeft u een raamdecoratie die zeer goed past bij design wonen.

Voordelen

Bij INHUIS Plaza bieden wij veel raamdecoratie aan die passend is voor vrijwel elk interieur. Voor design wonen kiest u uit diverse raamdecoratie die zorgt voor een moderne, strakke uitstraling van uw woning. De raamdecoratie kunt u altijd zelf samenstellen, wat ervoor zorgt dat u altijd het product bestelt wat bij uw interieur en uw wensen past.