Badkamer

In de badkamer is privacy een veel voorkomende wens. Door middel van raamdecoratie kunt u veel spelen met uw privacy. Een badkamer is een vochtige ruimte en daarmee is niet elke soort raamdecoratie geschikt voor in de badkamer, daarom is het erg belangrijk om vochtbestendige raamdecoratie te kiezen voor in de badkamer.

Aluminium jaloezieën voor in de badkamer

Als raamdecoratie in de badkamer zijn aluminium jaloezieën een uitstekende keuze, mits er goed wordt geventileerd. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig om schoon te maken en geven een mooie, luxe en warme uitstraling aan de badkamer. Dit zorgt voor een comfortabele uitstraling en kunt u volledig ontspannen.

Kunststof jaloezieën voor in de badkamer

Bij een kunststof jaloezie bent u ook voorzien van de juiste jaloezie, mits er voldoende wordt geventileerd. De kunststof jaloezieën zijn eenvoudig te reinigen. Kunststof- en aluminium jaloezieën zijn beide horizontaal en verticaal verkrijgbaar. Jaloezieën zorgen voor een prettige sfeer in de badkamer en geven een frisse en strakke uitstraling. Jaloezieën kunnen worden gekanteld, waardoor u zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen in de badkamer. Ook zijn de horizontale jaloezieën beschikbaar met een ladderband. De kleur van de ladderband kan aansluiten op de kleur van de jaloezie, echter kunt u ook kiezen voor een andere kleur. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kleur ladderband die past bij een ander onderdeel van uw badkamer.

Shutters voor in de badkamer

Bovendien kiest u voor shutters als passende raamdecoratie in uw badkamer. Shutters zijn vochtbestendig en geven de badkamer een zeer luxe uitstraling. Shutters bieden de mogelijkheid om zelf de hoeveelheid licht te bepalen. Ook kunt u de privacy bepalen door middel van het kantelen van de lamellen. Shutters zijn volledig samen te stellen naar uw wens.

Voordelen raamdecoratie voor in de badkamer

Raamdecoratie voegt een mooie en comfortabele sfeer toe aan de badkamer. Het is belangrijk dat de raamdecoratie vochtbestendig is en voor privacy kan zorgen. De aluminium en kunststof jaloezieën en shutters zijn hier geschikt voor. Ze brengen beide een mooie en luxe sfeer toe aan de badkamer, wat er voor zorgt dat u zich kunt ontspannen en u niet bang hoeft te zijn dat er inkijk is.

Voor inspiratie en advies bent u natuurlijk altijd welkom bij één van onze showrooms in Barendrecht of Naarden!