Kamer

Badkamer

Voor een vochtige ruimte zoals een badkamer is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor jouw raamdecoratie. Niet alle raamdecoratie zijn namelijk geschikt voor in je badkamer. Lees hier meer over raamdecoratie in je badkamer!

Woonkamer

De stijl van jouw woonkamer wordt mede bepaald door de keuze van je raamdecoratie. Raamdecoratie bepaalt een groot deel van de sfeer en de uitstraling die je wilt geven aan jouw woonkamer. Lees hier meer over passende raamdecoratie voor je woonkamer!

Zolderkamer

Vanwege de speciale vormen van zolderkamers is het soms lastig om passende raamdecoratie te vinden. De vele raamdecoratie mogelijkheden die wij aanbieden zorgen altijd voor een passende raamdecoratie voor jouw zolderkamer.

Kinderkamer

Om een fijne sfeer te creëren in de kinderkamer is het van belang om een passende raamdecoratie te vinden in een kleur die wenselijk is voor kinderen. Met diverse mogelijkheden voor raamdecoratie in de kinderkamer is er altijd een oplossing!

Keuken

Vocht en vuil, twee bekende fenomenen die zich voordoen in de keuken. Daarom is het belangrijk om een vochtbestendige raamdecoratie toe te passen in uw keuken, die toch erg sfeervol is. Lees hier meer over passende raamdecoratie in uw keuken!

Slaapkamer

Diverse raamdecoratie zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Hier gaat het vooral om verduisterende stoffen, zodat men geniet van een goede nachtrust.

Inspiratie

Stijlvol wonen

Deze interieurstijl is waar origineel, luxe, modern en klassiek elkaar kruisen. Dit biedt een interessante mix waarbij een aantal raamdecoratievormen van toepassing zijn. Maar welke zijn dat?

Design wonen

Bij design wonen passen moderne en strakke raamdecoratie. Wilt u weten welke raamdecoratie passend zijn bij design wonen? Lees hier meer over de mogelijkheden voor design wonen.

Industrieel wonen

Interieurstijl industrieel wonen kan zeer sfeervol zijn. Deze stijl heeft een robuuste uitstraling en wordt gekenmerkt door de combinatie van donkere kleuren zoals zwart met grijs en wit. Bovendien wordt er veel gebruik gemaakt van metalen en weinig woonaccessoires.

Kleurrijk wonen

Kleuren bepalen veel van de sfeer. De meeste (felle) kleuren zorgen voor een vrolijke uitstraling in uw interieur. Bovendien is een kleurrijke raamdecoratie prima te combineren met neutrale kleuren.

Puur wonen

Natuurlijke tinten en zachte kleuren geven een pure uitstraling aan uw interieur. Hout, wol en linnen zijn materialen die hierin een belangrijke rol spelen. Lees hier meer over het creëren van een pure, natuurlijke sfeer in uw woning.

Romantisch wonen

Creëer een romantische en warme sfeer in uw woning door middel van raamdecoratie die precies op deze stijl aansluiten. Lees in dit artikel meer over het creëren van een romantische sfeer!

Praktische eigenschappen

Kindveiligheid

De nieuwsgierigheid van kinderen kan met raamdecoratie soms erg gevaarlijk zijn. Het is daarom zeer van belang om een kindveilige oplossing te bieden voor de raamdecoratie. Lees hier meer over kindveiligheid.

Verduistering

Om een goede nachtrust te hebben is het belangrijk om te kiezen voor een verduisterende stof. Deze stof blokkeert het licht, zodat u profiteert van een geheel donkere kamer. Ideaal voor in de slaapkamer.

Warmtewering

U kent het wel, een warme ruimte aan het einde van de dag aangezien de zon er de hele dag op heeft gestaan. Dankzij warmtewerende raamdecoratie kan dit worden voorkomen!

Lichtinval & privacy

Er zijn diverse raamdecoraties die het mogelijk maken om de lichtinval volledig zelf te bepalen. Lees hier meer over de producten die ervoor zorgen dat u zelf de hoeveelheid licht kan bepalen en waarom deze producten hiervoor zo geschikt zijn.

Uitstraling

Raamdecoratie bepaalt een groot deel van de uitstraling van uw gehele interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne of juist een klassieke uitstraling? Vind hier meer informatie over uitstraling.

Elektrische bediening

Profiteer van een comfortabele bediening. Met maar liefst één druk op de knop bedient u vanaf uw stoel, bank of zelfs bed uw raamdecoratie. Lees hier meer over de mogelijkheden met elektrische bediening!

Isolatie

Dankzij een goede isolatie die uw raamdecoratie vervult, profiteert u van de kou die buiten blijft in de winter en warmte in de zomer. Met een goede isolatie profiteert u van veel privacy en comfort.

Vochtbestendigheid

Voor vochtige ruimtes is natuurlijk niet alle raamdecoratie geschikt. Denk aan uw keuken of badkamer, deze ruimtes zijn vaak vochtig of komen in aanmerking met vet en vuil. Daarom is het van belang te kiezen voor raamdecoratie die eenvoudig te reinigen is.