OFFICIAL DEALER

VIER SHOWROOMS IN NEDERLAND EN BELGIË

INHUIS Plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat

Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie en (buiten)zonwering op maat, zoals shutters, houten jaloezieën, zonneschermen en nog veel meer. Je kunt in ons uitgebreide assortiment voor talloze persoonlijke details kiezen. Zo krijg je altijd een uniek product dat past bij jouw persoonlijke woonstijl, geheel op maat gemaakt.

Kies jouw raamdecoratie en zonwering op maat eenvoudig online

Op onze website vind je alle inspiratie en informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Bekijk sfeerfoto’s, technische specificaties en stel via de handige configurator jouw product eenvoudig samen. Heb jij hulp nodig? Via e-mail, telefoon of onze online chat krijg je direct antwoord op jouw vragen. Via onze webshop kun je gemakkelijk jouw producten bestellen. Wij leveren jouw bestelling bij je thuis af en kunnen het ook voor je monteren.

Persoonlijk advies en service

In onze showrooms krijg je uitgebreid advies van onze specialisten. INHUIS Plaza is in Nederland gevestigd in Barendrecht en in Naarden. In België vind je ons in Aartselaar. De interieurstylisten van INHUIS Plaza geven ook advies aan huis. Daarnaast kun je gebruik maken van onze professionele meet- en montageservice.

  • Gratis verzending
  • Eigen meet en montageservice
  • 4 showrooms in Nederland en België
Uitstekend 4.8 VAN 5
Klanten beoordelen ons met 4.8 / 5 op trustpilot

Bekijk onze reviews op Trustpilot

Onze klanten vertellen:
INHUIS bij familie Groeneweg

Familie Groeneweg kiest voor plisses en gordijnen in de keuken, woonkamer en slaapkamers.

Bekijk dit project
INHUIS bij Rob, Tosca & James

Rob, Tosca & James kiezen voor aluminium jaloezieën in de keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer. Bekijk de prachtige lichtinval van de jaloezieën.

Bekijk dit project
INHUIS bij familie Bakker

Familie Bakker kiest voor donkere antraciet shutters in hun woonkeuken tegen inkijk en de zon. Een prachtig geheel.

Bekijk dit project

Vers van ons blog:

Assortiment: